Contact

Laat hieronder uw gegevens achter en omschrijf kort uw hulpvraag. Na aanmelding, via de website of telefonisch, neemt één van onze collega's contact met u op om een afspraak te maken. 

Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaken


Voordat wij starten plannen we een intakegesprek. Samen bespreken we wat de hulpvraag is. In overleg met jou gaan we bekijken wat Buro Change kan betekenen.

Onderzoeken wat werkt voor jou

Na de kennismaking gaan we dieper in op jouw hulpvraag. We maken een Plan van Aanpak en bespreken met jou hoe we gaan werken aan de gestelde doelen. Samen onderzoeken we wat voor jou werkt om tot verandering te komen.

Werken aan verandering

Samen gaan we aan de slag. Wij werken vanuit de vraag en gaan zoveel mogelijk ontwikkelingsgericht te werk zodat jij de geleerde vaardigheden zelf kan toepassen. Hierbij kijken we hoe jij leert en wat past bij jou. Dit noemen wij didactisch coachen.

Wat gaat er goed, wat kan er beter?

Tijdens de voortgang en evaluatiegesprekken monitoren we hoe het gaat. Ieder half jaar maken we een evaluatieplan. Daarin bespreken we met jou en betrokkenen of de huidige doelen nog aansluiten. Zijn de doelen behaald, sluiten we af. Mocht er nog hulp nodig zijn, dan verlengen we het traject.

Buro Change

Contact

[email protected]
06 28987026
KVK 82556806

Adres

Marialaan 16 (postadres)
6541 RL Nijmegen

Rossinistraat 46
5344 AK Oss

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 
van 08:00 - 18:00