Wie zijn wij?

Buro Change

Buro Change is een kleinschalige specialistische zorgaanbieder in de regio Noord-Oost Brabant. 

Onze expertise ligt in het helpen ontdekken van wat wél werkt om tot verandering te komen. Bij Buro Change is alles gericht op de persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en/of coachen van (jong)volwassenen en gezinnen die (complexe) problemen ervaren en daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Dit kan op allerlei verschillende leefgebieden spelen. Wij helpen jou het inzicht te geven om tot verandering te komen.

Vanuit onze kennis en ervaring onderzoeken we samen wat bij jou/jullie past. Wij bieden handvatten om vanuit aanwezige kwaliteiten en talenten op zoek te gaan naar een positieve verandering.

Erik te Dorsthorst

Ik ben Erik te Dorsthorst (1992), de initiatiefnemer van Buro Change. Mijn studie Social Work volgde ik aan de Hogeschool van Nijmegen en vulde deze aan met verschillende opleidingen in de professionele begeleiding. Tijdens en na mijn studie werkte ik als coach, trainer, casemanager en supervisor. 

Al een kleine 10 jaar ben ik werkzaam in de zorg. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb een specialisatie ontwikkeld binnen het spectrum autisme (ASS), AD(H)D, diverse angstklachten waarbij ik de principes van het socratisch/didactisch coachen volg.


SKJ Geregistreerd 

SKJ staat voor Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, dit is het beroepsregister voor professionals die werkzaam zijn in de jeugdzorg. Sinds 24-03-2020 ben ik geregistreerd als SKJ Jeugdprofessional. De SKJ stelt registratie verplicht bij functies waar sprake is (of kan zijn) van:

  • crisis;
  • risicovolle taken;
  • een onveilige omgeving;
  • levensbedreigende situaties;
  • meerdere problemen tegelijkertijd;
  • complexe problematiek waarvan de achterliggende oorzaak onbekend is;
  • sterk wisselend verloop.


Door de SKJ-registratie kunnen jeugdprofessionals aantonen dat zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden om de beste hulp aan jeugdigen te bieden.